Виїзний прийом у Райському старостинському окрузі

29 березня начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський провів особистий виїзний прийом громадян у Новогригорівці за участі начальника відділу земельних ресурсів Олени Сивокоз, начальника управління житлового та комунального господарства Володимира Косогова, начальника КП "Муніципальна варта" Сергія Руденка, головного спеціаліста відділу діловодства та контролю, організаційної роботи та з питань звернень громадян Вікторії Киященко, старости Райського старостинського округу Юрія Гончарова.

Під час спілкування з маломобільними мешканками поважного віку було детально розглянуто питання проведення заходів з благоустрою, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, ремонт доріг, проблем з водопостачанням.

Надано консультативну допомогу щодо вирішення питання переоформлення земельного паю, відновлення документів, які підтверджують право власності.

За всіма порушеними питаннями надано роз’яснення. Опрацювання та вирішення питань взяв на особистий контроль очільник громади.

Дякуємо мешканцям за ініціативність та небайдужість до суспільних проблем. Разом дбаємо про добробут Дружківської громади.

photo_2024-03-29_12-52-01 (3).jpg

photo_2024-03-29_12-52-01.jpg

photo_2024-03-29_12-52-02.jpg