Сьогодні 15 років з дня створення Центру обліку бездомних осіб та будинку нічного перебування

Турбота про ближнього є символом людяності та мужності, адже допомагати людям, сприймати їх проблеми як свої особисті у наш час є необхідністю для можливості подальшого існування нашої нації.

З нагоди відзначення п’ятнадцятої річниці з дня створення Центру обліку бездомних осіб та будинку нічного перебування у м. Дружківка начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський привітав працівниць Центру.

«Наша спільна мета – надання всієї необхідної допомоги різним верствам населення нашої громади. Дякую вам за те, що під час військового стану ви надаєте надважливу підтримку особам, які цього дійсно потребують, а це й місце де можна зігрітися, отримати продуктові набори, одяг, взуття, консультаційну допомогу з різних питань, зокрема щодо відновлення документів та працевлаштування.

Нехай ваша щоденна турбота допомагає долати труднощі та зберігати надію, наповнює серця теплотою і впевненістю у завтрашньому дні, а результатом вашої праці буде безмежна вдячність отримувачів послуг», - зазначив очільник Дружківської громади.

Щиро бажаємо усім робітникам Центру щастя, удачі, оптимізму, можливості втілити всі плани та задуми.
Хай здійснюються усі сподівання, а кожен день приносить лише гарні новини про наближення нашої Перемоги.

photo_2024-01-13_09-49-55 (2).jpg

photo_2024-01-13_09-49-55.jpg