До уваги осіб з інвалідністю!

Управління соціального захисту населення Дружківської міської ради інформує.
На сьогоднішній день у різних областях України функціонує 8 державних реабілітаційних установ, у тому числі Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас».
Внаслідок загрози проведення бойових дій Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас» був релокований з м. Краматорськ до м. Івано-Франківськ та на його базі було створено філію - Центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Донбас-Прикарпаття» (далі – Центр «Донбас-Прикарпаття»).

Центр «Донбас-Прикарпаття» надає якісні реабілітаційні послуги особам з інвалідністю; дітям з інвалідністю; Захисникам та Захисницям, які отримали важкі поранення та травми; цивільним особам, які постраждали внаслідок військової агресії.
Цільовим призначенням Центру «Донбас-Прикарпаття» є здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, інших окремих категорій населення.
Центр «Донбас-Прикарпаття» володіє потужною матеріально-технічною базою, медичним та спортивним обладнанням, яке необхідне для забезпечення комплексу реабілітаційних послуг медичного призначення при патологічних змінах, поліпшення трофічних процесів, відновлювальної терапії, досягнення найкращого ефекту в лікуванні будь-якого захворювання при найменшому навантаженні на організм пацієнта.
Повний перелік реабілітаційних закладів та порядок зарахування розміщено на офіційному веб-сайті Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю за посиланням:
https://www.ispf.gov.ua/diyalnist/reabilitaciya-ditej/perelik-reabilitacijnih-ustanov