Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради взяли участь у ХІI відкритому турнірі з футболу пам’яті Олексія Суровцева серед юнаків 2011-2013 років народження

Олексій Вікторович Суровцев працював тренером-викладачем з футболу в дитячо-юнацькій спортивній школі, був талановитим гравцем та професійним тренером, наставником для своїх учнів, мав власні методи викладання та погляди на гру.

У змаганнях взяли участь команди юнаків з Дружківки та Слов’янську, які грали по коловій системі. Переможцем стала команда «Дружківка 1», ІІ місце зайняла команда «Славхлеб», ІІІ місце посіла команда «Дружківка 2».
Команди були нагороджені кубками, грамотами та медалями відповідного ґатунку відділом з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради та Дружківським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Кращі гравці отримали подарунки у вигляді футбольних м’ячів та солодких призів.

Голова громадської організації «Дружківець», яка здійснила загальне керівництво з підготовки та проведення змагань, Олексій Пашин висловлює особливу подяку підприємцям Дружківської громади за допомогу в придбанні подарунків для учасників заходу.

viber_2023-10-10_11-34-48-765.jpg

viber_2023-10-10_11-34-48-822.jpg