Від щирого серця вітаємо бібліотечних працівників Дружківської громади з Всеукраїнським днем бібліотек!

Під час військового стану бібліотекарі займаються волонтерською діяльністю - у бібліотечних закладах розгорнуто пункти з надання гуманітарної допомоги для мешканців громади.
Власноруч розвантажують, фасують продукти, засоби гігієни та речі, які привозять благодійники.
Допомагають доставляти гуманітарну допомогу маломобільним дружківчанам, встановлювлюють зв'язки з волонтерами з різних куточків України.

Беруть участь у розбиранні завалів після ворожих обстрілів, прибиранні, заходах благоустрою на вулицях Дружківки. Та роблять ще безліч різних корисних справ.

Але в той же час бібліотекарі не втрачають зв’язку з читачами: консультують, інформують беруть участь в обласних та всеукраїнських заходах, підвищують свою
кваліфікацію на семінарах та тренінгах.

З 24 липня працівники бібліотек, паралельно з роботою в гуманітарному штабі, розпочали обслуговувати читачів та відновили роботу бібліотечних клубів для дорослих та дітей.

Так на базі центральної міської бібліотеки ім. Лесі Українки діють клуби: вивчення німецької мови «Guten Tag» та «Guten Morgen», «Мудре Совеня», клуб з вивчення англійської мови для дорослих «Spoken English».

У центральній дитячій бібліотеці ім. О. Купріна - дитячій клуб «Мудре совеня – 2», літературний клуб «Сучасник».

У бібліотеці-філії №2 ім. В. Нестайка - клуби «Розвивайка», «Жіноче коло».

На базі бібліотеки-філії №2 щотижня проводяться аматорські ігри з шахів, працює ігровий майданчик, куди всі бажаючі можуть прийти та пограти в настільні ігри.

Тож бажаємо нашим працівникам бібліотек успіхів у цій благородній просвітницькій справі, міцного здоров’я, щастя та благополуччя, мирного неба і Перемоги!

viber_2023-09-30_09-52-19-740.jpg

viber_2023-09-30_09-52-19-850.jpg

viber_2023-09-30_09-52-20-950.jpg