Дружківський міський центр долучився до Всеукраїнської інформаційної кампанії

В серпні  поточного року стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!», метою якої є допомогти внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в громади. Ініційована ця кампанія Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за підтримки Державної служби зайнятості та обласних військових адміністрацій.

До кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!» долучилися фахівці Дружківського міського центру зайнятості. Вони пропонують різні заходи для підтримки переселенців у пошуку роботи та інформують їх про актуальні вакансії та програми сприяння зайнятості, включаючи професійне навчання і перенавчання. Постійно надають інформаційні послуги роботодавцям  щодо програм , скерованих на збільшення кількості працевлаштованих ВПО,  зокрема  тих, що дозволяють отримати фінансову компенсацію за їх працевлаштування.

Діяльність Дружківського міського центру зайнятості в рамках Всеукраїнської  інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!» триватиме впродовж вересня-жовтня поточного року. І кожен, хто долучатиметься до неї, повинен розуміти: себе можна й треба реалізовувати, де б ти не жив та в яких умовах не опинився б. Це – особистий внесок у Перемогу.

Докладніше за тел. +380953539029
Проконсультуватись з базових питань по працевлаштуванню ВПО можна за цілодобовою гарячою лінією Мінреінтеграції:  15-48.
Телефон сall-центру Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.