Дружківська міська військова адміністрація звертається до всіх платників податків громади

Дружківська міська військова адміністрація звертається до всіх платників податків громади, які мають можливість своєчасно виконувати податкові обов'язки, стосовно погашення наявного податкового боргу до бюджету Дружківської міської територіальної громади задля спільної праці та уникнення його подальшого примусового стягнення контролюючими органами.

У громаді у повній мірі не працює не одне промислове підприємство (підприємства зупинили діяльність, зменшили обсяги діяльності або релоковані в інші регіони країни). Здійснює діяльність в основному малий бізнес.

Наявність податкового боргу є бюджетною проблемою, так як ненадходження коштів до бюджету в запланованих обсягах з причини виникнення податкового боргу безпосередньо впливає на видатки бюджету в частині фінансування комунальних та соціальних програм, особливо сьогодні - в період воєнного стану, коли бюджет Дружківської міської територіальної громади на фоні широкомасштабної збройної агресії російської федерації зазнає значних втрат за джерелами надходжень.

Дякуємо за розуміння і співпрацю!