Дружківська «Армія_відновлення» продовжує роботу

Суспільно_корисні_роботи сьогодні є актуальними, як ніколи. Це і благоустрій міста, бо дбати про нього – значить підримувати віру в майбутнє: доглянуті вулиці, території біля житлових будинків та підприємств додають впевненості і затишку. Це і турбота про людей, коли розвантажується і розфасовується гуманітарна допомога, готуються укриття для містян для перебування під час обстрілів. Ситуації, коли виникає потреба в допомозі, виникають постійно і їх іноді важко передбачити. Розпорядженням начальника Дружківської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області Сергія Боєвського від 22.12.2022 року № 290 «Про запровадження трудової повинності на території Дружківської міської територіальної громади» затверджений перелік підприємств-замовників суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану та визначений орієнтовний перелік таких робіт.

Дружківським міським центром зайнятості було укладено договори з такими комунальними підприємствами міста, як КП «СПЕКТР», КП «КОМСЕРВІС», КП
«Дружківський міський парк культури та відпочинку», КНП «ЦМКЛ» Дружківської міської ради, КНП «ЦСМД», КНП «ДМКЛ № 1» Дружківської міської ради, КНП «ЦПСМД». З початку поточного року в суспільно корисних роботах на цих підприємствах прийняли участь 724 особи з числа безробітних. Прийняті на постійні робочі місця 40 осіб. Зараз вони обіймають посади дорожніх робітників, прибиральників територій, озеленювачів, робітників з комплексного обслуговування й ремонту будинків, майстрів дільниць, молодших медичних сестер, монтажників тощо.
«Нам зараз дуже потрібні робочі руки, – поділився директор КП «СПЕКТР» Микола Непомнящий. – Збільшилися об’єм і характер робіт, які потрібно виконувати щодня. Фахівці центру зайнятості – наші незмінні помічники в підборі кадрів. Велика вдячність їм за увагу та виважені пропозиції. Найбільш відповідальним та працелюбним з виконавців суспільно корисних робіт пропонуємо #офіційне_працевлаштування. Радіємо, що вони виправдовують наші сподівання. Разом з «Армією відновлення» наближаємо Перемогу».
За додатковою інформацією звертайтеся: +380507673285
Єдиний портал пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua
Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості в месенджері Telegram https://t.me/DonOczBot
Call-центр Донецької обласної служби зайнятості населення 0 800 33 61 67