Оголошено набір кандидатів до Молодіжної ради

З 07 до 31 серпня 2023 року відкрито набір кандидатів до Молодіжної ради при начальнику Дружківської міської військової адміністрації.
До її складу увійдуть молоді люди віком 14-35 років, з активною життєвою позицією представники громадських організацій та молодіжних ініціативних груп, що працюють з молоддю які зареєстровані у місті; студентських рад, учнівського парламенту.

Усім охочим долучитись до Молодіжної ради при начальнику Дружківської міської військової адміністрації необхідно заповнити анкету та надати її до відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради в електронному варіанті - відсканувати (сфотографувати) та надіслати анкету на пошту відділу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Молодіжна рада при начальнику Дружківської міської військової адміністрації є консультативно-дорадчим органом.
Основними завданнями Молодіжної ради є:
- залучення молоді до участі у громадському житті громади шляхом розробки та реалізації молодіжних програм;
- поширення серед молоді волонтерського руху, спрямованого на поліпшення соціального становища та життя молоді міста Дружківки;
- вивчення, систематичний аналіз і прогнозування будь-яких соціальних процесів у молодіжному середовищі;
- визначення та обґрунтування пріоритетних напрямів молодіжної політики, зміцнення правових та матеріальних гарантій молоді.

Анкета