Державний ринковий нагляд. Вимоги до ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів.

Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці (далі – Міжрегіональне управління) в рамках реалізації інформаційної кампанії з державного ринкового нагляду щодо продукції, яка підпадає під дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів, з метою підвищення рівня обізнаності, продовжує інформувати виробників, імпортерів, розповсюджувачів, а також користувачів (споживачів) щодо вимог надання продукції на ринку.

Відповідно до пункту 9 Переліку видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1069, «Ліфти і компоненти безпеки для ліфтів» визначено видом продукції, щодо якого здійснюється державний ринковий нагляд і який віднесено до сфери відповідальності Держпраці.
Вимоги до ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів, з метою забезпечення безпечності та обігу такого виду продукції на ринку України, визначено Технічним регламентом ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 р. № 438 (далі – Технічний регламент).
Для більш детального ознайомлення з основними вимогами Технічного регламенту пропонуємо переглянути Інформаційний бюлетень, розроблений Державною службою України з питань праці, з метою підвищення рівня обізнаності виробників, імпортерів, розповсюджувачів, а також користувачів (споживачів) щодо вимог надання продукції на ринку та мінімізації загроз суспільним інтересам від користування (споживання) зазначеної продукції.
У разі виникнення питань та/або пропозицій щодо реалізації інформаційної компанії або взаємодії у даному напрямку, прохання звертатись до Міжрегіонального управління за наступними контактами: 85302, Донецька область, Покровськ, вул. Прокоф’єва, 82; (0623) 52-18-59 (Покровськ); Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

viber_2023-06-13_08-47-08-009.jpg

viber_2023-06-13_08-47-10-352.jpg

viber_2023-06-13_08-47-11-452.jpg