Безкоштовні ліки для осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 та 2 категорії

Особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і віднесені до категорій 1 та 2 відповідно до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” мають право на безкоштовні ліки.

Ліки за безоплатними рецептами відпускаються тільки для амбулаторного лікування постраждалих за місцем реєстрації вказаних осіб за рецептами лікарів лікувально – профілактичних закладів, де постраждалий перебуває на обліку.

Для отримання рецепту пільговики мають звернутися до лікаря, який веде прийом в Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини № 1 Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Дружківської міської ради
за адресою:
м. Дружківка, вул. Короленка,10 (каб. 32)
щоденно крім вихідних
з 8.00 до 14.00.

Громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з рецептом лікаря для отримання безоплатних лікарських засобів можуть звертатись до аптеки № 119 «Бажаємо здоров’я» ТОВ «АЙ ПІ ЛІКИ», що розташована за адресою: Донецька обл., м. Дружківка, вул. Космонавтів, будинок 44, приміщення 133 з діючим посвідченням відповідної категорії, яке дає право на пільгу, та паспортом.