Дорогі школярі, шановні педагоги та батьки!

Вітаю Вас зі святом останнього дзвоника – особливим та незабутнім моментом для кожного школяра!

Уже другий рік поспіль останній дзвоник проходить в умовах повномасштабного вторгення.
Для наших учнів він дзвенітиме дистанційно, але не менш хвилююче та урочисто.

2022-2023 навчальний рік приніс нові виклики для освітян, але педагоги успішно з ними впорались і вкотре засвідчили, що українська нація незламна! Глибока вдячність усім педагогам Дружківської громади. Силою ваших думок та теплом душі твориться майбутнє країни!

Сьогодні для випускників пролунав останній дзвоник. Ви йдете у доросле життя. Зараз воно особливо буремне та тривожне, проте, я впевнений, що кожен з вас займе гідне місце в ньому.
Вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави.

Від щирого серця бажаю, щоб ваші мрії та плани збувались! Щоб ви всі жили в щасливій, квітучій, прогресивній та незалежній Україні!

А нашим юним друзям – школярам – бажаю продуктивно відпочити, набратися нових вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

Дорогі батьки! Сьогодні вітаю і вас, адже в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов. Дякую за допомогу і підтримку!

Завершуємо навчальний рік з вірою в нашу Перемогу!

Миру нам усім та щасливої життєвої долі нашим дітям!

З повагою та щирими побажаннями,
начальник Дружківської міської
військової адміністрації
Краматорського району Донецької області
Сергій БОЄВСЬКИЙ

https://youtu.be/Z0c4f-N_sOc