• До уваги мешканців Дружківської громади!

    КП "Дружківське міське бюро технічної інвентаризації" надає наступні послуги:

    - технічна інвентаризація об'єктів нерухомого майна з внесенням даних технічних паспортів до Єдиної Державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ);

    - видача довідок-характеристик для проведення нотаріальних дій та довідок щодо зареєстрованого права власності на об'єкт нерухомості, яке виникло до 01.01.2013 року.

    Детальніше...

  • Об’єднуємо зусилля задля підтримки один одного!

    Сьогодні начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський зустрівся з нашим постійним партнером Ваге Маміконяном, керівником Благодійного Фонду "Всі Поруч".

    Допомогу благодійників важко переоцінити. У скрутні часи вони намагаються робити максимум, щоб забезпечити всім необхідним тих, хто найбільше цього потребує.
    Вже тривалий час "Всі Поруч" опікується проблемами нашої громади. У межах співпраці допомагає генераторами, продуктами харчування, непродовольчими товарами та медикаментами.

    Детальніше...

  • 45 Державна пожежно-рятувальна частина ГУ ДСНС України у Донецькій області інформує!

    Сьогодні 8 травня об 01:30 ранку на території с. Осикове, у приватному житловому будинку сталася пожежа, під час ліквідації якої рятувальниками виявлено тіло загиблого чоловіка 1971 року народження.

    Причина пожежі встановлюються відповідними фахівцями.

    Детальніше...

  • З нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні 1939-1945 років

    Начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський, разом з керівництвом Дружківського відділу поліції, 45 державної пожежно-рятувальної частини, 2 відділу Краматорського РТЦК та СП урочисто поклали квіти до Меморіалу.
    Хвилиною мовчання вшанували всіх полеглих в боротьбі за незалежність та суверенітет України.

    Пам’ятаємо подвиг українського народу, його героїчний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

    Детальніше...

  • 8 травня - День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

    Минулого року Верховна Рада України встановила цю єдину дату, тож тепер ми приєдналися до європейської традиції відзначення перемоги над нацизмом та вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій.

    Цей день - нагадування, що Друга світова розпочалася внаслідок домовленостей двох тоталітарних режимів: нацистського у Німеччині та комуністичного в СРСР.

    Детальніше...

space0.jpgScreenshot 2021-11-03 at 10-31-57 Головна — Дружківська міська рада.pngedit9.jpgspace0.jpg

Щодо святкування Свята Свiтлого Христового Воскресiння (Великодня)

Рішення про впровадження додаткових безпекових заходів на час святкування Великодня ухвалили на Раді оборони Донецької області.

Росіяни використовують святкові дні для провокацій, а скупчення людей розглядають як потенційні мішені, тому на Донеччині продовжує діяти заборона на масові заходи та відвідування кладовищ і місць поховань, особливо під час Великодніх свят.

Наголошуємо на неухильному дотриманні комендантської години, яка триває з 21:00 до 05:00.

Не наражайте себе на ризик – зустрічайте свято Великодня в безпеці! Бережіть себе і своїх рідних!

  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     

Фотогалерея

Misto 14
Misto 14
Misto 08
Retro 63