Фонд соціального страхування інформує

Стан фінансування Дружківським міським відділенням матеріального забезпечення за заявами-розрахунками страхувальників на 03.10.2022.
Дружківське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує фінансування лікарняних працівникам підприємств, установ, організацій м. Дружківки.

Сьогодні для фінансування допомог по тимчасовій непрацездатності відділенням направлено на рахунки страхувальників понад 50 тис. грн та майже 121 тис. грн - для фінансування допомог по вагітності та пологах за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 20 липня.
Кошти надійдуть на рахунки роботодавців упродовж декількох банківських днів, після чого роботодавці спрямують виплати на рахунки працівників.
Слідкувати за станом фінансування лікарняних працівники можуть онлайн у телеграм-каналі Фонду: https://t.me/socialfund.
Нагадаємо, попри умови воєнного стану фахівці відділення Фонду продовжують роботу в дистанційному режимі. Інформацію з питань отримання страхових виплат, допомог за лікарняними, декретних допомог та ін. можна отримати за телефоном гарячої лінії відділення +38 095-173-83-17.