Інформаційне повідомлення

про намір встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються обласним комунальним підприємством «Донецьктеплокомуненерго» на планований період  (з 01 жовтня 2022 року до 30 вересня 2023 року)

Доводимо до вашого відома, що Обласне комунальне підприємство  «Донецьктеплокомуненерго» (далі – ОКП «ДТКЕ») подало до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військової адміністрації пакет документів щодо змін розрахунку тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії і постачання гарячої води на планований період  (з 01 жовтня 2022 року до 30 вересня 2023 року).

На виконання Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130, повідомляємо вас, що повна інформація щодо загального розміру планованого тарифу, його структури; обґрунтування необхідності встановлення тарифу, тощо, розміщена на офіційному сайті ОКП «ДТКЕ» (http://www.kpdtke.com.ua) .

Письмові зауваження та пропозиції ви можете надіслати до 19 серпня  2022 року на адресу ОКП «ДТКЕ» (84307, м. Краматорськ, пров. Земляний, 2), електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або безпосередньо до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військової адміністрації (84300, м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6).