• Кохання попри війну

    Сьогодні начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський взяв участь у церемонії одруження молодої пари.

    Це перші наречені, що взяли шлюб у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) м.Дружківка, скориставшись послугою державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС).

    Очільник громади сердечно привітав Данила та його обраницю Єлизавету з народженням нової сім'ї, вручив свідоцтва про шлюб, квіти і подарунки та побажав їм злагоди, кохання, щасливого подружнього життя на довгі роки у вільній Україні під її мирним небом!

    Детальніше...

  • За інформацією диспетчера РЕМ

    25.04.2024 року з 8⁰⁰до 17⁰⁰, у зв'язку з проведенням профілактичних робіт, без послуги електропостачання будуть вул. Харківська, Слов’янська, Тверська та частково Соборна.

    Детальніше...

  • Триває освітня реформа: зміни, які чекають на заклади загальної середньої освіти Дружківської громади обговорили під час наради освітян

    Олександра Пахомова, заступник начальника Дружківської міської військової адміністрації разом із керівництвом відділу освіти, за участі директорів шкіл, провела засідання робочої групи, де обговорили поточну ситуацію в освітній сфері.

    Одне з найважливіших і масштабніших, було питання формування ефективної мережі закладів загальної середньої освіти її трансформація та створення профільного ліцею у громаді.

    Детальніше...

  • Дружківський ВУВКГ повідомляє

    У зв'язку з прривом по вул.Затишна перекрито водопостачання на Гірник. До усунення.

    Детальніше...

  • Щоранку о 9:00 на всій території України загальнонаціональна хвилина мовчання

    Молитвою, добрим словом, згадуємо Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє.

    Вшановуємо світлу пам'ять усіх наших громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

    Вічна пам'ять загиблим.

    Детальніше...

space0.jpgScreenshot 2021-11-03 at 10-31-57 Головна — Дружківська міська рада.pngedit9.jpgspace0.jpg

Дружківська громада з новими спортивними досягненнями!

Бронзову медаль у ваговій категорії 63 кг. виборов Страшненко Дмитро.

Також вихованці дитячо-юнацької спортивної школи посіли призові місця:
I місця серед юнаків та старших юнаків вибороли Ігнатов Матвій у ваговій категорії 44 кг. та Полеводов Олександр з вагою 37 кг.

II місця зайняли: Будагов Олексій, вагова категорія 44 кг., Павленко Михайло, вагова категорія 53 кг. та Філіппов Максим у вазі 53 кг.

III місця вибороли Хузіна Кароліна у ваговій категорії 41кг., Сятрайкін Іван - 42 кг. та Тарабарін Кірілл - 32 кг.

Вітаємо спортсменів нашої громади з успішними результатами у змаганнях всеукраїнського рівня! Щиро вболіватимемо за наших спортсменів і надалі!

  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     

Фотогалерея

Misto 14
Misto 14
Misto 08
Retro 63