Інформаційне повідомлення: Розпочалось голосування за нові назви вулиць, провулку, водосховища, зупинного пункту, залізничної станції Дружківської міської територіальної громади

26

Інформаційне повідомлення: Розпочалось голосування

за нові назви вулиць, провулку, водосховища, зупинного пункту, залізничної станції

Дружківської міської територіальної громади

Виконавчий комітет Дружківської міської ради інформує про початок 3 етапу консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо варіантів назв, які пропонується дати вулицям та провулку населених пунктів Дружківської міської територіальної громади з урахуванням пропозицій учасників громадського обговорення та рекомендацій Робочої групи. Консультації з громадськістю (громадське обговорення) триватимуть з 11 квітня по 20 квітня 2024 року.

Нові назви для вулиць та провулку запропонували мешканці Дружківської громади під час 1 етапу консультації з громадськістю (громадське обговорення), яке тривало з 22 березня по 31 березня 2024 року. За цей час громадяни внесли 56 пропозицій нових назв. Робоча група, до складу якої входять зокрема історики та краєзнавці, опрацювала подані пропозиції за критеріями логічності та обґрунтованості відносно історичного середовища і сформувала рекомендації для голосування.

Щоб визначитись щодо нових назв вулиць та провулку, варто заповнити АНКЕТУ ОПИТУВАННЯ за посиланням https://forms.gle/o1cMzKa1dWJC95CT6

Нагадаємо, що консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо перейменування вулиць відбуваються в три етапи:

1 етап (з 22 березня по 31 березня 2024 р) — мешканці Дружківської громади подавали пропозиції щодо нових назв для об’єктів топоніміки, які підлягають обов’язковому перейменуванню.

2 етап (з 01 квітня - 10 квітня 2024  р.) — Робоча група за участі істориків та краєзнавців опрацювала пропозиції від представників громадськості та надала рекомендації щодо нових назв вулиць та провулку.

З етап (з 11 квітня по 20 квітня 2024 р.) — відбуваються консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо варіантів назв, які пропонується дати вулицям та провулку населених пунктів Дружківської міської територіальної громади з урахуванням пропозицій від представників громадськості та рекомендацій Робочої групи.

Участь у консультації з громадськістю (громадське обговорення) можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами.

  1. Організатор консультації з громадськістю (громадське обговорення): виконавчий комітет Дружківської міської ради.
  2. Форма проведення консультації з громадськістю (громадське обговорення): електронна консультація з громадськістю через заповнення анкети опитування.
  3. Строк проведення 3 етапу консультації з громадськістю (громадське обговорення): з 11 квітня по 20 квітня 2024 р.— консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо варіантів назв, які пропонується дати вулицям та провулку населених пунктів Дружківської міської територіальної громади з урахуванням пропозицій від представників громадськості та рекомендацій Робочої групи
  4. Відповідальним за проведення консультації з громадськістю (громадське обговорення) є відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Дружківської міської ради.
  5. Контактний номер телефону для консультацій з питань, винесених на консультації з громадськістю (громадське обговорення) +380664986515. Консультації надаються в робочій час (понеділок – четверга з 08 до 17 години; п’ятниця - з 08 до 16 години).
  6. Результати консультації з громадськістю (громадське обговорення) оприлюднюються впродовж 14 днів після його завершення на офіційному сайті Дружківської міської військової адміністрації