space0.jpgScreenshot 2021-11-03 at 10-31-57 Головна — Дружківська міська рада.pngedit9.jpgspace0.jpg

Навчання за короткотривалою програмою «Соціально-психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян»

Програма навчання здійснюється в рамках Проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізується Міжнародним агентством професійних кваліфікацій спільно з ГО «Міжнародна фундація розвитку» за сприяння Проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Економічна підтримка України”.

До навчання запрошуються ветерани війни, члени їх сімей, що мають намір сприяти всебічній допомозі ветеранам війни та демобілізованим особам, підвищенню своєї кваліфікації та можливому працевлаштуванню у сфері соціальної роботи.

Курс передбачає надання компетентностей з таких питань, як: нормативно-правові основи роботи помічника-консультанта ветеранів війни; представництво інтересів ветерана та його сім’ї; консультування з питань отримання медичної допомоги й реабілітування, соціальної адаптації, професійного відновлення та працевлаштування; базові принципи надання першої психологічної допомоги; удосконалення можливостей територіальної громади в задоволенні потреб ветеранів тощо.

Навчальний план курсів складає 24 години, розрахований на 2 тижні за графіком з урахуванням часових можливостей працюючих осіб. Слухачі, які пройшли навчання та процедуру оцінювання набутих компетентностей, отримують сертифікат про успішне проходження курсів.

Навчання першої групи слухачів передбачається з 18 березня 2024 року.

Для участі у програмі необхідно заповнити анкету, та надіслати її на електрону адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Детальніше (https://www.facebook.com/photo/?fbid=407061475348124&set=pcb.407061548681450)

photo_2024-03-08_10-14-16.jpg

  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     

Фотогалерея

Misto 14
Misto 14
Misto 08
Retro 63