space0.jpgScreenshot 2021-11-03 at 10-31-57 Головна — Дружківська міська рада.pngedit9.jpgspace0.jpg

Обласне комунальне підприємство «Донецьктеплокомуненерго» повідомляє

У зв’язку із змінами обсягів виробництва і споживання теплової енергії з метою встановлення економічно обгрунтованих тарифів, ОКП «ДТКЕ» подало до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військової адміністрації нову заяву та пакет документів щодо розрахунку зміни тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії і постачання гарячої води на планований період з 01.10.2023 року по 30.09.2024 року.

На виконання Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130, повідомляємо вас, що повна інформація щодо загального розміру планованого тарифу, його структури; обґрунтування необхідності встановлення тарифу, тощо, розміщена на офіційному сайті ОКП «ДТКЕ» (http://www.kpdtke.com.ua) .

Письмові зауваження та пропозиції ви можете надіслати до 08 січня 2024 року на адресу ОКП «ДТКЕ», електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або безпосередньо до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військової адміністрації.

  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     

Фотогалерея

Misto 14
Misto 14
Misto 08
Retro 63